artikel

Vendit VMSII Werkplaatsmodule

Retailing

Vendit VMSII Werkplaatsmodule
Dirk Boshuis, directeur van Profile Soest: “Wij zetten de grootste stappen met de digitale inrichting van onze werkplaats.”

Een belangrijk onderdeel van een winkel is de werkplaats. Als de werkplaats efficiënt is ingedeeld, komt dit ten goede van de klant. Hoe sneller de klanten worden geholpen, hoe hoger de klanttevredenheid. Vendit levert met VMSII een toegesneden werkplaatsmodule, onder meer bij Profile Soest.

Bij Profile Soest is de werkplaats zeer effectief ingedeeld. Dirk Boshuis, directeur van Profile Soest: “Onze werkplaats is zo efficiënt mogelijk ingedeeld, maar waar wij de grootste stappen mee zetten is de digitale inrichting van onze werkplaats. Door alles centraal in het winkelautomatiseringssysteem VMSII bij te houden, hebben we nu één conforme prijsstelling naar onze klanten. Door de toegenomen efficiëntie hebben we de soft- en hardware-investering binnen een half jaar eruit gehaald.”

Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Vendit heeft het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen. Dit garandeert een gesloten kassasysteem. Deze techniek voorkomt misbruik en beschermt de retailer tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Dit keurmerk bevordert het vertrouwen van de bank, de financiële adviseur en de belastingdienst, dat het kassasysteem betrouwbare informatie levert. In het toezicht van de belastingdienst kan dit ook tijdwinst opleveren.

Lees meer over het Keurmerk op www.keurmerkafrekensystemen.nl of op www.vendit.nl en in Tweewieler Digitaal.

Reageer op dit artikel