artikel

Terugroepactie SRAM RED 10-speed achterderailleur

Retailing

Terugroepactie SRAM RED 10-speed achterderailleur
Het serienummer van de SRAM RED 10-speed derailleur is terug te vinden op de achterkant van de kooi.

SRAM doet een vrijwillige terugroepactie voor de RED 10-speed medium cage achterderailleurs omdat bij sommige daarvan iets fout kan gaan. Door deze fout kan de achterderailleur vastlopen en ophouden met schakelen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren.

Daarom heeft SRAM besloten een terugroepactie te starten voor dit type derailleur. Consumenten die in het bezit zijn van een RED 10-speed derailleur met serienummer in de range van 31T2000000 – 11T39999999 wordt dringend afgeraden hier nog mee te fietsen en de fiets onmiddellijk terug te brengen naar de dealer.

Achterkant kooi

De serienummers zijn terug te vinden op de achterkant van de kooi om de achterderailleur. Dealers die fietsen hebben staan met een SRAM RED 10-speed medium cage achterderailleur kunnen contact opnemen met SRAM Dealer Service Direct. De RED 10-speed derailleur moet worden teruggestuurd. Gedetailleerde informatie is te vinden op de site van het CPSC.

SRAM biedt excuses aan voor het ongemak.

Reageer op dit artikel