artikel

Inspirerende kennissessie over Exact bedrijfssoftware

Retailing

Inspirerende kennissessie over Exact bedrijfssoftware
Vendit, Exact en H&L Accountants en Belastingadviseurs organiseren een gratis kennissessie met als titel: De kracht van Exact in uw winkel.

Drie leidende partijen in de rijwielbranche hebben hun krachten gebundeld om gratis een inspirerende kennissessie voor ondernemers te organiseren. Vendit, Exact en H&L Accountants en Belastingadviseurs zullen op maandag 20 januari 2014 hun uitgebreide knowhow op het gebied van winkelautomatisering presenteren in een ochtendprogramma met als titel: ‘De kracht van Exact in uw winkel’.

Rob van Oosterhout, voorzitter bestuur BOVAG Fietsbedrijven, zal het dagprogramma openen. Daarna vinden drie kennissessies plaats met als thema het winkelmanagementsysteem, het financieel systeem en het overkoepelende beheer. Deze kennissessies bieden ondernemers uitgebreide informatie over te behalen voordelen en efficiency in de bedrijfsvoering. Bovendien geven ze inzicht hoe je als ondernemer zelf in staat bent de boekhouding op hoog niveau uit te voeren.

Meer mogelijkheden door geïntegreerde software

Werken in de cloud, rapportages online doorsturen en digitale ondersteuning op de administratie, dat is de toekomst. Met de geïntegreerde software zoals die er nu is voor ondernemers kun je meer uit je onderneming halen. Winkelverkopen, boekhouding en CRM lopen naadloos in elkaar over. Met als resultaat veel tijdswinst en 24/7 wereldwijd inzicht van elk aspect van je bedrijf.

Programma

  • 09.30 – 10.00     Ontvangst
  • 10.00 – 10.15     Introductie door Rob van Oosterhout, BOVAG
  • 10.15 – 10.45     Meer dan alleen een kassasysteem, Vendit
  • 10.45 – 11.15     Exact Online. Dé online bedrijfssoftware, Exact
  • 11.15 – 11.30     Pauze
  • 11.30 – 12.00     Niet inboeken maar adviseren, H&L Accountants & Belastingadviseurs
  • 12.00 – 12.30     Q&A Panel
  • 12.30 – 13.30     Afsluitende lunch

Ondernemers uit de rijwielbranche zijn welkom om deze kennissessies, kosteloos, bij te wonen.

Het volledige programma, en het inschrijfformulier, is te vinden op www.vendit.nl/kennis-sessie.

Reageer op dit artikel