artikel

Gazelle in RTL4’s Campinglife

Retailing

Gazelle in RTL4’s Campinglife
In het nieuwe seizoen van Campinglife komen fietsen van Gazelle en het vernieuwde Gazelle Experience Center in beeld.

Koninklijke Gazelle en RTL4 werken samen voor het tv-programma Campinglife. In het populaire programma gaan Sander en zijn collega Gigi op zoek naar de fijnste kampeerlocaties in Europa. In het nieuwe seizoen zijn daar items over de fietsen van Gazelle bij en komt het vernieuwde Gazelle Experience Center in beeld.

Sander en Gigi trekken in het dertiende seizoen van het succesvolle kampeerprogramma door Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Luxemburg. Ze doen verslag van alles wat er op en rond de campings te zien, te doen en te beleven is. Gigi, die dit seizoen debuteert als Campinglife-presentatrice, neemt de kinderen van een gezin dat op de camping verblijft mee op een culinair avontuur. Sander zoekt een familie uit voor een leuke (fiets)activiteit en laat zich meenemen naar een bezienswaardigheid van de streek.
Afgelopen zaterdag 30 november ging de eerste Campinglife van start. Het programma is wekelijks te zien op RTL4 om 18.55 uur.

Reageer op dit artikel