artikel

Fietscity start opleidingstraject

Retailing

Fietscity start opleidingstraject
In samenwerking met de Tweewieler Academy is speciaal voor Fietscity een opleidingsplan ontwikkeld dat binnenkort wordt aangeboden aan de medewerkers.

Fietscity hecht veel waarde aan deskundig advies en persoonlijke aandacht van hun medewerkers. Dat zorgt er immers voor dat klanten de winkels graag bezoeken en regelmatig terugkeren. Fietscity geeft daarom elke medewerker de mogelijkheid zijn of haar kennis bij te schaven. In samenwerking met de Tweewieler Academy is speciaal voor Fietscity een opleidingsplan ontwikkeld dat binnenkort wordt aangeboden aan de medewerkers.

Om er achter te komen waar extra bijscholing en opleidingen nodig zijn, is er bij elke Fietscity medewerker van de twaalf afzonderlijke Fietscity winkels één of meerdere officiële toetsen afgenomen. Deze toetsen zijn afgestemd op de functie van de betreffende medewerker.

Officieel karakter

De toetsing betekent ook veel voor de mensen van Fietscity en heeft een officieel karakter met een examen, afgenomen door de Tweewieler Academy, stichting OOMT en IBKI. Wie een officieel examen met goed gevolg aflegt, heeft de garantie dat zijn of haar kennis en vaardigheden van het vereiste niveau zijn. Hierbij wordt ook een officieel Branchepaspoort uitgegeven met alle behaalde certificaten, waarmee de Fietscity medewerker ook op papier zijn of haar kwaliteiten kan aantonen. Anneke Janssen van Fietscity: “We zijn zeer blij met de eerste resultaten. In totaal zijn er 215 certificaten uitgereikt door het IBKI aan de medewerkers, dus op voorhand is dat al een zéér goed resultaat.”

Fietscity Academy

“Op dit moment wordt er in samenwerking met de Tweewieler Academy speciaal voor Fietscity een opleidingsplan ontwikkeld en deze wordt binnenkort aangeboden aan de medewerkers waar nog bijscholing nodig is. Maar tegelijkertijd ontwikkelen we een compleet opleidingstraject voor toekomstige nieuwe medewerkers, nieuwe Fietscity winkels en toekomstige franchisenemers,” besluit Anneke Janssen.

Reageer op dit artikel