artikel

Levendige sfeer op Hartje Bike Event

Retailing

Levendige sfeer op Hartje Bike Event
Alle eigen merken van groothandel Hartje waren prominent vertegenwoordigd bij het Hartje Bike Event in Houten.

Vorig weekend was het Hartje Bike Event Benelux in de Expo Hallen in Houten. Het event had als thema: ‘Merken Relaunch’. Op 2.200 vierkante meter werd een mooie show gehouden. De testbaan werd veelvuldig gebruikt om de fietsen te testen. In de perfecte ambiance stonden podia met fraaie presentaties van de collecties. De ruime gangpaden gaven een relaxte en ongedwongen sfeer voor de bezoekers. Op het terras keek men uit over de gehele zaal. Driemaal per dag werd een freestyleshow gehouden, waardoor de sfeer extra levendig was.

De Tern-collectie werd gepresenteerd met de verkoopdisplays en overig POS-materialen erbij. Deze werden ook veelvuldig meebesteld om de fietsen goed te kunnen presenteren in de winkel. Defreestyle fietsen van KHE en X-4U werden gepresenteerd met de helmen en beschermende kleding van Bluegrass. Hartje biedt een compleet programma voor deze niche binnen de branche.

Conway

Het sportieve merk van Hartje, Conway, vindt ook goed zijn weg in de Nederlandse markt. Voor dit merk kunnen dealers ook kleine orders plaatsen. Jurgen Kruitbosch, Verkoopleider Nederland: “Conway kan worden besteld vanaf tien stuks met een goede marge en een perfect uitgekiend programma 27,5”, 29”, volgeveerd, All mountain ,en we hebben ook kinder MTB’s. Deze volwaardige collectie kan zich meten met alle bekende merken. Onze fietsen worden iedere keer weer zeer goed  getest in de diverse magazines.”

Victoria e-bikes

Hij vervolgt: “De belangrijkste groep binnen onze collectie fietsen zijn de Victoria e-bikes. Wij verwachten net als in 2013 weer een behoorlijke groei door te maken in 2014. Het programma is beter opgebouwd en volledig gerestyled. We bieden nu een instap Basic-collectie aan, maar ook Highend Manufaktur modellen met een uniek frameontwerp van onze eigen R&D.”

Hartje Bike Event 2014

Er was zoveel op het Hartje Bike Event dat de meeste klanten na de beurs nog bezocht gaan worden om de voororder voor 2014 definitief rond te maken. Kruitbosch: “Gezien de positieve reacties van onze klanten en van onze leveranciers die aanwezig waren, kan men alvast het volgende Bike Event in de agenda noteren: Hartje Bike Event 2014, 2 en 3 november in hal 3 in de Expo Hallen in Houten. En wij bedanken iedereen hartelijk voor hun bezoek.”

Reageer op dit artikel