artikel

Nieuwe Cyclon-producten op Bike Motion

Retailing

Nieuwe Cyclon-producten op Bike Motion
Cyclon Bike Care heeft innoveren hoog in het vaandel en toont zijn nieuwe producten op Bike MOTION.

Tijdens de Bike Motion introduceert Cyclon drie nieuwe producten. Geheel nieuw in het assortiment is de Cyclon Bike Cleaner, een milieuvriendelijke fietsreiniger voor het dagelijks onderhoud van de fiets. Daarnaast komt Cyclon ook met de triggerspray verpakking van de bekende Instant Polish Wax waarmee matte frames ook echt mat blijven. Tot slot introduceert Cyclon voor de werkplaats een systeem voor het regenereren van gebruikte koud-ontvetter.

Innovatie is altijd al een belangrijker pijler voor Cyclon Bike Care. Paul Boers: “We zijn steeds weer op zoek naar de beste producten voor het onderhouden, reinigen, smeren en beschermen van het dure materiaal. Onze oprichter en productspecialist bij uitstek Leen Boers is hier dagelijks mee bezig.”

Cyclon Bike Cleaner biologisch afbreekbaar

Tijdens de BikeMotion introduceert Cyclon Bike Cleaner. Dit nieuwe product in de Bike Care lijn is een biologisch afbreekbare fietsreiniger. Cyclon Bike Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van hardnekkige vervuiling zoals modder, olie aanslag, straatvuil en andere ‘dagelijkse’ vervuiling. Het is geschikt voor matte, glimmende, gelakte, ongelakte en kunststof oppervlakken en onderdelen.

Specifieke verpakkingen voor verschillende gebruiksdoelen

Cyclon laat zijn klanten graag kiezen voor de verpakking die voor hen het handigst is voor het onderhouden van hun fiets, zowel thuis als in de professionele werkplaats. Voor het gehele assortiment heeft de consument de keuze uit drie soorten verpakking: een aerosol, vanzelfsprekend met milieuvriendelijke drijfgassen, de precisie van een druppelverpakking, en als derde een triggerspray. Cyclon Instant Polish Wax is nu ook verkrijgbaar in een handige 550ml triggersprayfles. Voor de werkplaats leveren we ook een 5 liter can met vier handige navulbare triggersprayflessen.

Blisterwand voor onderhoudsproducten

Cyclon biedt een mooie en overzichtelijke presentatie voor Cyclon-producten op een blisterwand. Boers: “Je ziet dat de verkopen van onze BikeCare-producten hierdoor toenemen. Bovendien ontzorgen wij de ondernemer bij het onderhouden van het productschap. Daarnaast leidt de blisterpresentatie veelal tot minder voorraad in de winkel, ook doordat we verkochte producten snel aanvullen.”

Bezoek de Cyclon-stand in hal 10, standnummer A011.

Reageer op dit artikel