artikel

Koppeling Trek Benelux met CycleSoftware

Retailing

Koppeling Trek Benelux met CycleSoftware
Door de koppeling met Cyclesoftware kunnen Trek-dealers hun gegevens digitaal ophalen en verwerken naar de voorraad.

De leverancierskoppeling tussen Trek Benelux en CycleSoftware is een feit. Binnen het geautoriseerde Trek dealernetwerk kunnen Trek dealers hierdoor sneller en zorgvuldiger de bestellingen van Trek fietsen en Bontrager accessoires inlezen en verwerken in hun kassa- en voorraadsysteem.

Door de koppeling worden met één druk op de knop alle gegevens digitaal opgehaald en verwerkt naar de voorraad. Bovendien kan men ook de realtime voorraad opvragen.

Fulltime projectleider bij Trek aangesteld

“Wij willen onze Trek dealers zoveel mogelijk ontzorgen. Het integreren van IT-systemen is een belangrijke stap hierin. Daarom hebben we de beschikbare capaciteit van de IT-afdeling uitgebreid door Harmen van Es als fulltime projectleider aan te stellen. Onze keus om de eerste stap met CycleSoftware te doen, is ons zeer goed bevallen,” aldus Petra de Fluiter van Trek Benelux.

Altijd up-to-date

“Met deze koppeling bieden we weer een extra stukje gemak voor onze klanten. Altijd een up-to-date artikelbestand, minder kans op fouten en het bespaart tijd. Na het contact met Trek Benelux en het aanstellen van Harmen van Es is het allemaal snel gegaan en is de integratie naar alle tevredenheid gerealiseerd,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

Reageer op dit artikel