artikel

Hans Struijk Fietsen genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2013

Retailing

Hans Struijk Fietsen genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2013
Genomineerd voor de titel Beste Leerbedrijf 2013: Hans Struijk Fietsen.

Bij de kanshebbers voor de titel Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2013, die vorige week bekend zijn gemaakt, zit een fietsonderneming, namelijk Hans Struijk Fietsen. Deze is genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2013. De uiteindelijke winnaars van de prestigieuze prijs worden op feestelijke wijze onthuld op 6 november 2013 bij Innovam in Nieuwegein.

Uit een groot aantal inzendingen heeft de vakjury, bestaande uit afgevaardigden van de BOVAG, OOMT, sociale partners, scholenveld en Innovam de drie genomineerden leerbedrijven en leermeesters geselecteerd. Naar het oordeel van de jury onderscheiden de genomineerden zich vooral door hun visie op opleiden, de vakinhoudelijke kennis en de soepele wijze van afstemming tussen leerbedrijf, leerling en ROC. De wijze van motiveren en inspireren was daarnaast een punt waar de jury aandacht aan schonk.

Genomineerden

De genomineerden zijn:

Nominaties Beste Leerbedrijf 2013

  • Hans Struijk Fietsen – Amsterdam
  • AutoAvenue – Tilburg
  • Rüttchen Automotive – Veghel

Nominaties Beste Leermeester 2013

  • Reinier van Westerveld – Autobedrijf Bert Wieten
  • Theo Burgwal – Ginaf Service Ederveen
  • Patrick Berrens – Kwik-Fit Castricum
Reageer op dit artikel