artikel

BOVAG en Gazelle vragen dealers om input Dealerplatform

Retailing

BOVAG en Gazelle vragen dealers om input Dealerplatform
Gazelle-dealers kunnen hun vragen en opmerkingen doorgeven voor het Gazelle dealerplatform.

Eind augustus hebben Gazelle en BOVAG besloten om een Gazelle Dealerplatform op te richten. De eerste concrete stappen worden nu gezet en de werving van Gazelle-dealers voor het platform is in volle gang. Door beide partijen wordt input gevraagd van Gazelle-dealers voor de eerste bijeenkomst op 11 november. Gazelle-dealers die onderwerpen op de agenda willen zetten, kunnen deze doorgeven aan BOVAG.

In het Dealerplatform wordt gesproken over de samenwerking tussen het dealerkanaal en Gazelle. Hoe kan die samenwerking worden verbeterd? En wat is daarvoor nodig? Er zullen zeer uiteenlopende onderwerpen aangaande de samenwerking aan bod komen. Denk aan marketing (consumenten- en dealerpromotie), dealercontract, processen tussen Gazelle en zijn dealers, de Gazelle fietsencollectie, en samen waarde creëren voor de klant. Kortom: cruciale onderwerpen voor een goede samenwerking, meer verkoop en een sterker dealerkanaal!

Gazelleplatform@bovag.nl

De deelnemers aan het platform bepalen samen met Gazelle de agendapunten. Dé kans voor Gazelle-dealers om gezamenlijk onderwerpen bespreekbaar te maken. Hiervoor vragen BOVAG en GAzelle uw input als Gazelle-dealer. Fietsbedrijven die onderwerpen hebben die ze graag besproken zien in het Gazelle-dealerplatform kunnen deze mailen naar gazelleplatform@bovag.nl.

Aanmelden eerste bijeenkomst

De eerste bijeenkomst van het platform vindt plaats op maandag 11 november aanstaande. Inmiddels hebben al een behoorlijk aantal Gazelle-dealers zich aangemeld om persoonlijk een bijdrage te leveren. Wilt u zich ook opgeven? Dat is mogelijk via gazelleplatform@bovag.nl. Om een representatieve groep samen te kunnen stellen, wordt er onder andere geselecteerd op basis van de omvang van de organisatie, de vestigingslocatie en het moment van aanmelden.

Reageer op dit artikel