artikel

Bikes4You opent speciale werkplaats voor carbonreparatie

Retailing

EMMEN – Bikes4You, in 2004 winnaar in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar, heeft een werkplaats voor carbon reparatie geopend. In deze werkplaats gaat een speciale carbonspecialist beschadigde carbon frames en onderdelen repareren.

Bikes4You opent speciale werkplaats voor carbonreparatie

Bikes4You is een specialist in race en atb in Emmen. Ter uitbreiding van hun vakkundigheid  en deskundigheid hebben ze het nieuwe concept carbon reparatie opgezet. Mart Hamberg is bij Bikes4You de carbonspecialist. Hij is zelf wielrenner en heeft veel ervaring in de vliegtuigbouw en reparaties van carbon raceframes, wielen, sturen en onderdelen.

 

Na een valpartij kan een frame of onderdeel zodanig beschadigd raken dat er een scheur of gat in het onderdeel is ontstaan. Hij kan scheuren of gaten in een onderdeel of carbon frame repareren zodat de klant er weer veilig en vertrouwd op kan fietsen. Tevens wordt de beschadigde lak door hem hersteld en in de originele kleur gespoten. “Carbon is een uiterst licht, sterk en uniek product, en wij zorgen ervoor dat de stijfheid en veiligheid na reparatie blijft gewaarborgd. We hebben een speciaal ingerichte werkplaats voor carbon reparatie. De carbonframes of onderdelen worden in deze professionele ruimte zorgvuldig en met uiterste zorg behandeld en als nieuw weer aan de klant afgeleverd”, aldus Ina Hollemans van Bikes4You.

Reageer op dit artikel