video

VIDEO Regiowinnaar Noord ‘Veel plezier beleefd aan verkiezing’

Ondernemen 57

VIDEO Regiowinnaar Noord ‘Veel plezier beleefd aan verkiezing’
Johan en Petra Roggeveld. Foto Herbert Wiggerman

Roggeveld Fietsen in Scheemda werd uit de Top 25 gekozen tot Regiowinnaar Noord. Voor de uitreiking werd een prachtig filmpje gemaakt waarin eigenaar Johan Roggeveld vertelt over zijn winkel en de omgeving van Scheemda.

Uniek bij Roggeveld Fietsen is de breng- en haalservice met een Fiat 500. In het filmpje is te zien hoe Johan Roggeveld langs een oude strokartonfabriek in Scheemda rijdt waar ooit opnames gemaakt werden voor de film Zwartboek. Het artikel gaat verder na de video.

 

Johan Roggeveld heeft veel plezier beleefd aan de verkiezing: “We krijgen nog steeds reacties van leveranciers en klanten. De dag na de uitreiking hebben we in de zaak op een gebakje getrakteerd, het was heel gezellig in de zaak. We zijn heel trots dat we dit als kleine ondernemer hebben behaald.”

Local hero

Johan-RoggeveldVolgens de jury is eigenaar Johan Roggeveld een echt ‘local hero’. Johan en zijn vrouw Petra blinken uit in een grote maatschappelijke betrokkenheid. Er zijn verregaande plannen voor een koffiehuis naast de winkel waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk kunnen en waar ze producten gaan maken met afval uit de winkel. Specialisme bij Roggeveld Fietsen zijn elektrische fietsen, aangevuld met stadsfietsen, kinderfietsen en accessoires.
Lees meer over Roggeveld Fietsen in het maartnummer van Tweewieler dat 22 maart a.s. verschijnt.

Lees ook

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar werd mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

 

 

 

Reageer op dit artikel