video

VIDEO Mantel in Den Bosch, regiowinnaar Zuid

Ondernemen 23

VIDEO Mantel in Den Bosch, regiowinnaar Zuid
Bedrijfsleider Pieter van der Mout van Mantel Den Bosch. Foto iBeat Recording Studio

Mantel in ’s-Hertogenbosch is onlangs uitgeroepen tot Regiowinnaar Zuid bij de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Bedrijfsleider Pieter van der Mout is trots op de titel Regiowinnaar Zuid: “Natuurlijk ga je voor de eerste plek, maar we zijn trots dat we de beste van Zuid-Nederland zijn.”

“Ik ben er trots op dat we dit als team samen hebben bereikt. We zijn ook heel blij met het positieve rapport van de mystery shopper, daaruit blijkt dat we het goed doen.” De banier die het bedrijf kreeg bij de uitreiking staat direct bij de ingang: ”Zo’n erkenning van een vakjury straalt betrouwbaarheid uit en is een stukje bevestiging voor onze klanten”, aldus Van der Mout.
In het filmpje hieronder komen uiteraard de bekende Bossche bollen aan bod en zijn beelden van de prachtige omgeving rondom Den Bosch. Pieter van der Mout vertelt over de winkel die 360 dagen per jaar open is.

Het artikel gaat verder na de video.

Mantel heeft twee superstores: in Den Bosch en in Arnhem, met daarnaast nog drie servicepunten. Het assortiment fietsen in de superstores is enorm en loopt van kinderfietsen tot e-bikes, racefietsen en mountainbikes. Van elk model staat een hele maatserie in de winkel. Verder is er een groot aanbod in damesfietsen en een ruime, lichte kledinghoek. Mantel blinkt uit in de combinatie van online en offline. Klanten die online kopen, kunnen de fiets in de winkel ophalen en daar eerst testen.

Lees meer over Mantel Den Bosch in het maartnummer van Tweewieler dat 22 maart a.s. verschijnt.binnenkant Mantel

 

Meer VIDEO’S over de Tweewielerwinkel-verkiezing:

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar werd mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

 

 

 

Reageer op dit artikel