nieuws

En de winnaar van de Sonos Play is…

Ondernemen 477

De winactie ‘Raad het fietsonderdeel en maak kans op een Sonos Play’ die Tweewieler tijdens Vélovak organiseerde, is gewonnen door – tromgeroffel – Maarten Jansen van Fietsplezier aan Huis. Van harte gefeliciteerd!

En de winnaar van de Sonos Play is…

Aan de actie die Tweewieler voor de ingang van het Kennistheater organiseerde, namen in totaal 166 bezoekers deel. Doel van de actie was de fietsonderdelen (beschikbaar gesteld door Juncker ) verstopt in de vier dozen te raden door er met de hand in te voelen. De actie zorgde voor veel hilariteit en veel verkeerde oplossingen. Voor wie de onderdelen niet (allemaal) wist te raden, hierbij de oplossing: balhoofd, velgtape, bandenplaklijm, stuurpen.

Uit de deelnemers met de juiste antwoorden werd na loting Maarten Jansen van Fietsplezier aan Huis (hij staat overigens niet op de foto) als winnaar getrokken. Maarten, Tweewieler wenst je je heel veel plezier met de Sonos. Je vindt er vast een leuke plek voor in je winkel/werkplaats. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de verzending.

Reageer op dit artikel