nieuws

Amslod opent nieuw distributiecentrum in Harderwijk

Ondernemen 823

Amslod neemt op 1 januari 2020 een nieuw, 30.000 kubieke meter groot distributiecentrum in Harderwijk in gebruik. De opslagcapaciteit is ruim 10.000 e-bikes.

Amslod opent nieuw distributiecentrum in Harderwijk

Martijn Koller, Logistiek Manager van Amslod: “Amslod is in vier jaar hard gegroeid. Om aan de grote vraag onze e-bikes te kunnen voldoen, hebben we deze stap gezet. Met de extra opslag in Harderwijk heeft Amslod het logistieke proces helemaal in eigen hand. De locatie in Harderwijk is een centraal uitvalspunt, waardoor in het hele land snel e-bikes bij klanten worden bezorgd. Koller: “Op deze manier streven we naar een nog hogere klanttevredenheid.”

Duurzaam, hoogste Breaam certificering

Het nieuwe distributiecentrum heeft de hoogste BREAAM-certificering. Dit keurmerk beoordeelt nieuwbouwprojecten op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen zoals vervuiling en transport. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn belangrijke pijlers van Amslod. Met het nieuwe distributiecentrum wordt een deel van de logistieke keten ‘vergroend’.

Reageer op dit artikel