nieuws

Alexander Hulleman haalt KTM naar Nederland

Ondernemen 1376

Alexander Hulleman van The Plus Company brengt de fietsen van het Oostenrijkse KTM weer op de Nederlandse markt. Met zijn bedrijf is hij verantwoordelijk voor de verkoop en marketing.

Alexander Hulleman haalt KTM naar Nederland

In de paar maanden dat Alexander Hulleman via zijn bedrijf The Plus Company KTM onder zijn hoede heeft, liet hij al goed van zich laten horen. Zo was Hulleman present op Eurobike in Friedrichshafen en stond hij vorige week met KTM ook op Vélovak. Het merk heeft 15 dealers in ons land en Hulleman wil dat aantal binnen enkele jaren verdubbelen.

Oostenrijkse KTM actief in 50+ landen

KTM is een belangrijke speler in zowel Duitsland als in thuismarkt Oostenrijk. Daarnaast zijn de fietsen in meer dan 50 andere landen over de hele wereld te koop. KTM Bike Industries produceert high-end fietsen op het gebied van city, trekking, MTB, fatbikes, enduro, road, kids en E-bikes. Daarnaast heeft het Oostenrijkse merk ook fietsonderdelen, kleding en accessoires in haar assortiment.
Met zijn bedrijf The Plus Company brengt Alexander Hulleman producten en merken uit binnen en buitenland als agent of distributeur op de markt. In het portfolio zitten naast KTM ook merken als Frog Bikes, 3Action Sports Nutrition en Achielle.

 

 

Reageer op dit artikel