nieuws

CUBE presenteert nieuwe fietsen tijdens Vélovak

Ondernemen 544

CUBE presenteert nieuwe fietsen tijdens Vélovak
CUBE Touring Hybrid 500

Oneway Bike Industry BV, distributeur van CUBE in Nederland, Engeland en Ierland, staat ook dit jaar weer op Vélovak in Gorinchem. “We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van onze dealers over onze aanwezigheid tijdens Vélovak 2018. De dealers konden op hun gemak het nieuwe assortiment bekijken en antwoord krijgen op al hun vragen.”

“Daarom vinden we het belangrijk dat CUBE Bikes ook dit jaar weer aanwezig is en dat we onze vernieuwde producten kunnen presenteren aan onze bestaande, maar natuurlijk ook nieuwe klanten”, aldus Remko Kok, Senior Accountmanager van CUBE Bikes Nederland.

Volgens CUBE is de Vélovak een prima moment om alles te vertellen over het nieuwe assortiment racefietsen, mountainbikes en e-bikes tot aan handige accessoires. Het CUBE team staat het hele weekend klaar met tips en advies.

Nieuw assortiment

Op de Vélovak kunnen dealers het vernieuwde assortiment van de complete CUBE collectie bekijken. Het nieuwe assortiment is vanaf woensdag 14 augustus al te bekijken op www.cube.eu.

 

 

 

Reageer op dit artikel