nieuws

Annemarie Visser neemt afscheid van Tweewieler

Ondernemen 1428

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest voor Tweewieler neemt hoofdredacteur Annemarie Visser afscheid van deze titel van Uitgeverij Vakmedianet. Graag richt ze een persoonlijk woord tot u.

Annemarie Visser neemt afscheid van Tweewieler

Annemarie Visser: “Na twintig  jaar me met veel enthousiasme te hebben ingezet voor Tweewieler, is het moment gekomen om afscheid te nemen. Mijn burn out, vanaf november 2018, is naast een herstelperiode ook een periode van bezinning geweest, waarin ik heb besloten mijn werkzame leven te gaan wijden aan onderzoek en onderwijs.

In die twintig jaar heb ik veel fijne contacten opgebouwd, en met veel plezier samengewerkt met velen; ondernemers, brancheorganisaties en leveranciers. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en de warmte die ik in veel relaties heb mogen ervaren.”

Voor een persoonlijk bericht is Annemarie bereikbaar via haar pagina op LinkedIn.

Reageer op dit artikel