nieuws

Stella, Bike Totaal en Fietsenwinkel genomineerd voor Beste Winkelketen

Ondernemen 1318

De kanshebbers voor de titel Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020 zijn bekend. In de categorie Fietsen zijn Stella, Bike Totaal en Fietsenwinkel genomineerd. In de afgelopen maanden zijn meer dan 500 retailers door ruim 220.000 consumenten beoordeeld.

Stella, Bike Totaal en Fietsenwinkel genomineerd voor Beste Winkelketen

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete winkelketen onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid, de service en kwaliteit. De prijs blijkt dit jaar opnieuw het belangrijkste aspect, gevolgd door de samenstelling van het assortiment en kwaliteit van de producten.
Johan Makaske, woordvoerder van Stella, is trots op de nominatie voor de titel. Vorig jaar werd Stella ook genomineerd. “Er wordt dagelijks met meer dan 500 mensen gewerkt aan optimaal fietsplezier voor alle (potentiële) klanten. Als de consument je weer nomineert voor ‘Beste winkelketen’, dan is dat een enorm compliment.”
Begin 2019 introduceerde Stella haar nieuwe winkelconcept. Johan Makaske: “Dit concept is bedoeld om de klant een unieke ervaring mee te geven en de klantbeleving in de winkel te vergroten. We hanteren een doelgroepgerichte inrichting, waarmee we bezoekers op weg helpen bij het oriënteren naar de e-bike die het beste bij hen past. Het zou fantastisch zijn als dit een mooie bijdrage levert aan de beoordeling die de consument onze winkelketen geeft.”

Bekendmaking winnaars

De bekendmaking van de categoriewinnaars vindt plaats op dinsdag 17 september. Donderdag 31 oktober wordt bekendgemaakt wie zich een jaar lang ‘Retailer of the Year 2019-2020’ mag noemen.

 

 

Reageer op dit artikel