nieuws

Personeel vinden én houden; leer van John en Lisette

Ondernemen 853

Het tekort aan personeel begint een steeds groter probleem te worden in de branche en veel tweewielerondernemers zijn op zoek naar technisch personeel. Maar waar vind je nieuwe medewerkers en hoe zorg je ervoor dat je huidige mensen bij je blijven? Daarover ging het Tweewieler/OOMT webinar ‘Talent boeien en binden, zo doe je dat’. Kijk het terug en doe er je voordeel mee!

Personeel vinden én houden; leer van John en Lisette

Het webinar ‘Talent boeien en binden, zo doe je dat!’ werd georganiseerd door Tweewieler in samenwerking met OOMT. Het webinar is inmiddels geweest, maar speciaal voor u hebben we het online gezet zodat u het op uw gemak (terug) kunt kijken. Het webinar werd door veel ondernemers bekeken en de reacties waren erg positief.

Klik om het webinar nu gelijk terug te kijken.

John Vermeulen en Lisette Douw; inspirerende sprekers

Aan tafel zitten onder andere Lisette Douw van OOMT (tweede van links) en ondernemer John Vermeulen (rechts). Lisette Douw vertelt wat OOMT op personeelsgebied voor ondernemers kan betekenen. John Vermeulen geeft praktische tips. Daarbij put hij uit zijn eigen ervaring. “Personeelsleden zijn belangrijke ambassadeurs bij werving van nieuwe medewerkers. We ontvangen geregeld open sollicitaties, dat is in deze tijd wel bijzonder.” Hij denkt dat dit komt omdat ze proberen één team te vormen, door samen te werken en door de waardering. “We maken altijd op tijd de salarissen over, hebben duidelijke afspraken over overuren en gaan nog wel eens samen weg. Laatst hebben we met het team een Escape room gedaan, samen met OOMT.”

Kijk de uitzending terug.

 

 

Reageer op dit artikel