nieuws

Boogle Bike present bij introweken studenten

Ondernemen 396

De introductieweken voor studenten zijn van start gegaan. Het Boogle Bike Smart Cycling team is daarbij present, samen met de dealers die zich bij Boogle Bike hebben aangesloten. Begin deze week werd afgetrapt in Utrecht en Leiden.

Boogle Bike present bij introweken studenten

Met het Boogle Bike membership maakt de student het verschil. Een comfortabele, kwaliteitsfiets die door de dealer aan de student wordt uitgeleverd, zodat hij/zij zorgeloos fietst. Een Boogle Bike-membership heeft de student voor een vast bedrag van 12,95 euro per maand. De Boogle Basic is een fiets die geliefd is bij studenten. De fiets is stevig, rijdt comfortabel en is altijd herkenbaar in het verkeer of de fietsenstalling dankzij de oranje voorvelg.

Meerdere Boogle Bike-modellen

Naast de Boogle Basic is er ook een Boogle E-bike voor een vast bedrag per maand. Voor een student die zich laat sponsoren door (groot)ouders, of specifiek voor de (groot)ouders die een e-bike willen proberen. Zo is er voor ouder en kind een keuze die bij hem/haar past. De aangesloten dealers staan in de studentensteden klaar om kennis te maken met hun nieuwe klanten.

 

 

Reageer op dit artikel