nieuws

Vélovak groeit naar 75+ exposanten en ruim 200 merken

Ondernemen 1103

Vélovak groeit naar 75+ exposanten en ruim 200 merken

Fietsvakbeurs Vélovak blijft maar groeien. De beurs groeide in 2018 al flink ten opzichte van 2017 maar dit jaar is er een nog completer aanbod qua deelnemers.

Het aantal exposanten is flink uitgebreid en veel namen hebben zich voor het eerst ingeschreven als deelnemer aan Vélovak op 22, 23 en 24 september in Evenementenhal Gorinchem.

Veel nieuwe partijen

Organisator Easyfairs is erg enthousiast met alle nieuwe en verschillende deelnemers. “Het is mooi om te zien dat zoveel nieuwe partijen zich aansluiten en ook geloven in de kracht van Vélovak. Hierdoor kunnen we onze bezoekers, de fietsvakhandelaren van de Benelux, steeds beter helpen door het aanbieden van een compleet aanbod”, zegt Mascha de Bruin namens Vélovak.

Twaalf weken voor de beurs

Vélovak biedt een steeds completer aanbod

Verschillende bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten, zoals AGU, ABUS, KMC Chain, Schwalbe en Apollo Vredestein. Andere nieuwe inschrijvingen zijn onder meer DENIOS, R.A.T.–Holland, Unique Bikes, TORQ Fitness, Fietsdigitaal, Bike2Insure en Zuidewind. “We zitten nu twaalf weken voor de beurs en voor veel bedrijven is dit het moment om in te schrijven. Wij zijn blij met alle partijen die zich aansluiten en zich thuis voelen op Vélovak”, aldus De Bruin.

Beursvloer verder gevuld

De beursvloer van Vélovak 2019 raakt door de nieuwe inschrijvingen verder gevuld. Het deelnemersveld bestaat voornamelijk uit de officiële distributeurs en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding. Ook exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats.

Derde editie vanaf 22 september

In 2018 werd Vélovak bezocht door ruim 1.500 fietsvakhandelaren uit de Benelux. De derde editie van Vélovak is op 22, 23 en 24 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A27 en A15.


Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel