nieuws

Kees Brouwer begonnen als Managing Director bij Spanninga

Ondernemen 773

Kees Brouwer begonnen als Managing Director bij Spanninga

Kees Brouwer is gisteren van start gegaan als Managing Director bij Spanninga Group in Joure. De benoeming van Kees als Managing Director geeft Feike Spanninga, directeur en eigenaar, meer tijd om zich te richten op de strategische aspecten van het bedrijf.

“We hebben Kees aangenomen ter aanvulling van het strategisch management team. Ik kijk ernaar uit samen met hem het bedrijf verder te ontwikkelen en versterken,” aldus Feike Spanninga.

Ervaring Kees Brouwer

Kees heeft reeds vele jaren ervaring in het bedrijfsleven. Zo heeft hij 22 jaar voor Photonis Technologies in Roden en Bordeaux (Frankrijk) gewerkt. Hier heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder Managing Engineer, Technical Director en Chief Operations Officer.

Technische en bedrijfskundige kennis

Met zijn achtergrond in Natuurkunde, is het technische aspect van fietsverlichting niet onbekend voor Kees. Daarnaast heeft hij een studie Bedrijfskundige Leergang gevolgd. Deze combinatie van technische en bedrijfskundige kennis, is een perfecte basis voor de functie die hij binnen de Spanninga Group zal gaan vervullen.
Kees is 46 jaar en een sportieve vader van drie kinderen. Hij houdt van schaatsen, skeeleren, windsurfen en golfen. Deze sportieve inslag zal goed van pas komen binnen de actieve fietsenbranche waarin Spanninga zich bevindt.


Lees ook

Fietsersbond benoemt Spanninga tot ‘Fietsvriendelijk Bedrijf’

Jaap Jongsma International Key Accountmanager bij Spanninga

 

 

Reageer op dit artikel