nieuws

Kruitbosch introduceert vernieuwd dealerevent ‘Thuis bij Kruitbosch’

Ondernemen 554

Kruitbosch introduceert vernieuwd dealerevent ‘Thuis bij Kruitbosch’

Kruitbosch organiseert hun jaarlijkse dealerevent in oktober dit jaar thuis. De eerste editie van ‘Thuis bij Kruitbosch’ wordt gehouden op een locatie pal naast hun pand aan de Ravenburgstraat in Zwolle. Dealers van Kruitbosch worden verspreid over vier dagen uitgenodigd en krijgen een specifiek programma aangeboden, passend bij hun assortiment.

Het Kruitbosch Bike Event heeft in de afgelopen 10 jaar verschillende vormen gekend en volgens Kruitbosch is het tijd voor vernieuwing.

Klanten diverser geworden

De retailwereld verandert en Kruitbosch ziet dat haar klanten de afgelopen jaren diverser zijn geworden. Dit vraagt om een specifieke benadering die voor verschillende klanten anders is. In plaats van de twee dagen van het Kruitbosch Bike Event worden klanten verspreid over vier dagen uitgenodigd.

Verschillende programma’s

Deze dagen hebben verschillende programma’s, zodat dit goed aansluit bij de klantbehoeftes. Er worden presentaties en trainingen gegeven en bezoekers kunnen een kijkje nemen in het logistieke centrum. En uiteraard presenteren leveranciers hun noviteiten en kunnen de nieuwe collecties van Alpina en Cortina bewonderd worden. Dealers ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor één van de dagen van ‘Thuis bij Kruitbosch’.

 

 

 

Reageer op dit artikel