nieuws

Grote uitslaande brand bij Gazelle in Dieren

Ondernemen 1766

Bij Gazelle in Dieren woedt een grote uitslaande brand, zo berichten regionale Gelderse media. Het vuur zit in het dak van een loods waar onder andere banden zijn opgeslagen. Korpsen uit de regio zijn met hoogwerkers bezig de brand te blussen.

Grote uitslaande brand bij Gazelle in Dieren

De brand in de fabriek aan de Wilhelminawag in Dieren zou volgens De Gelderlander rond 14.15 uur zijn gemeld. De brandweer sprak gelijk van een grote band en vroeg assistentie van omliggende korpsen. Er worden onder andere vier tankautospuiten ingezet. De loods waar de brand woedt, ligt achter het hoofdgebouw. Rookwolken stijgen hoog boven de fabriek uit. Omroep Gelderland meldt dat de brand vermoedelijk is ontstaan door werkzaamheden op het dak en dat het gebouw inmiddels in ontruimd.

In oktober 2013 werd Gazelle ook al getroffen door een grote brand.

UPDATE 16.00 uur:

De brandweer meldt dat de brand kort voor 15.00 uur onder controle was. Het sein ‘brand meester’ was toen echter nog niet gegeven. Rond 15.30 uur was de rookontwikkeling zo goed als verdwenen. De personeelsleden zijn naar huis gestuurd, Gazelle verwacht dat er morgen gewoon kan worden gewerkt.

 

Reageer op dit artikel