nieuws

Ferdi Ertekin vertrekt bij Gazelle

Ondernemen 3252

Ferdi Ertekin vertrekt bij Koninklijke Gazelle. Hij wordt opgevolgd door Paul Vreeburg, afkomstig van Pon Bike Groep.

Ferdi Ertekin vertrekt bij Gazelle

Commercieel directeur Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle wordt per 1 september aanstaande Managing Director van Kalkhoff in het Duitse Cloppenburg. Kalkhoff is net als Gazelle onderdeel van Pon Bike. Ertekin werkt sinds 2012 in verschillende functies bij Gazelle. De laatste drie jaar vervulde hij de rol van commercieel directeur.

Paul Vreeburg opvolger

Ertekin wordt opgevolgd door Paul Vreeburg. Hij is binnen de Pon Bike groep sinds begin 2018 in diverse interim functies werkzaam. Vreeburg werkte eerder in commerciële functies voor onder andere KPN, Vodafone en ASN Bank.

Reageer op dit artikel