nieuws

Remco Keizer nieuwe rayon manager bij Multicycle

Ondernemen 2392

Remco Keizer is sinds mei 2019 de nieuwe Rayon Manager voor Noord-Nederland bij Multicycle. De vernieuwde merkuitstraling en nieuwe collectie hebben geleid tot een groei bij Multicycle.

Remco Keizer nieuwe rayon manager bij Multicycle

Remco is geen onbekende in de fietsbranche en brengt meer dan 10 jaar ervaring met zich mee. Hij versterkt het sales team dat al bestond uit Harry Rutten en Hans Koopman. Als Rayon Manager voor Noord-Nederland is Remco de schakel tussen dealer en Multicycle. Remco: “Ik ben de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest bij de firma Egberts fietsen in Borger. Wat begon als een bijbaan groeide uit tot een fulltime job als verkoper. Na een aantal jaar ben ik mij ook gaan richten op de inkoop en bijkomende administratieve taken.”

Behoefte van de tweewielerdealer is bekend

De afgelopen 4 jaar heeft Remco de functie van bedrijfsleider vervuld. “En heb ik mij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied verder ontwikkeld. Door deze ervaring weet ik precies wat de behoefte is van de rijwielhandelaar en hoop ik dit te kunnen vertalen naar een goede samenwerking tussen Multicycle en haar (toekomstige) dealers.”

 

 

Reageer op dit artikel