nieuws

Paul Pigmans aan de slag bij Coboc Bikes

Ondernemen 886

De Duitse e-bike specialist Coboc Bikes verwelkomt Paul Pigmans als verkoopverantwoordelijke voor België, Nederland en Luxemburg. Hij werkte eerder bij Specialized en myStromer AG.

Paul Pigmans aan de slag bij Coboc Bikes

Paul Pigmans is als market manager verantwoordelijk voor de landen België, Nederland en Luxemburg. De 50-jarige Nederlander is geen onbekende in de branche. Na een lange carrière bij Specialized ging hij als international market manager aan de slag bij het Zwitserse myStromer AG. Annalena Horsch, lid van de directie: “We zijn erg blij dat we met Paul Pigmans weer een grote stap richting de groei van Coboc zetten. Dankzij zijn 25 jaar ervaring in de branche en zijn buitengewoon goede netwerk, is hij een ideale kandidaat voor de Coboc-partners in de Benelux en een verrijking voor Coboc.”

Systeem-integratie en eigen ontwikkelingen

Pigmans: “In een zeer competitieve e-bike markt onderscheidt Coboc zich door de systeem-integratie, zijn eigen ontwikkelingen en een stijlvolle styling. Voor mij ligt de basis voor een goede verkoop in de relatie en de partnerschappelijke samenwerking met de dealers. Ik kijk er naar uit, om samen te werken in een jong team, om de nieuwe markten op te bouwen en de verkoop te bevorderen.”
Pigmans wordt ter zijde gestaan door Stefan Burkhard, die als langjarig lid van het Coboc-team, als marktmanager verantwoordelijk is voor de Duitstalige regio.

 

 

Reageer op dit artikel