nieuws

Michael Groenenberg versterkt Oneway Distribution-accountteam

Ondernemen 685

Oneway Distribution BV groeit hard en wilt haar klanten optimaal service bieden. Daarom wordt het buitendienstteam, bestaande uit accountmanagers Jelmer Broekstra, Leendert van Brakel, Sam Vander Veken en senior accountmanager Sander Bouwens, per 3 juni uitgebreid met accountmanager Michael Groenenberg.

Michael Groenenberg versterkt Oneway Distribution-accountteam

Michael Groenenberg (34) zal zorg dragen voor alle winkeliers in het rayon Zuid-Nederland. Hij is een echte fietsfanaat en stapt graag zo vaak mogelijk op de mountainbike of de racefiets.
Vroeger heeft hij ook op wedstrijdniveau gefietst, dus aan passie voor de branche is geen gebrek.

Ervaring als accountmanager in de sportbranche

Michael heeft ondertussen veel ervaring op mogen doen als accountmanager, onder andere in de sportbranche. “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan als accountmanager bij Oneway Distribution”, vertelt hij. “OWD biedt namelijk prachtige producten van topmerken.”
De nieuwe accountmanager vind het erg belangrijk om klanten de beste service aan te kunnen bieden. “Dit wil ik bereiken door goed naar hen te luisteren, mee te denken en goed bereikbaar te zijn. Ik kijk er naar uit de winkeliers in mijn rayon persoonlijk te ontmoeten en hen te helpen en te ondersteunen waar nodig.”

Oneway wil volgende stap maken

Ook commercieel directeur Frank van Eck kijkt uit naar de komst van Michael bij Oneway Distribution: “Met zijn ervaring als accountmanager en passie voor fietsen kan Oneway de volgende stap gaan maken en de relatie met onze dealers sterk houden en verder uitbouwen. Dit, in combinatie met de mooie merken die wij verdelen, is de basis voor een succesvolle toekomst.”

Oneway Distribution BV is distributeur van fietsaccessoires, onderdelen en kleding van verschillende merken, waaronder Lezyne, SQlab, Scope en Ere Research. Via de webshop kan de dealer 24/7 producten bestellen, serviceaanvragen indienen bekijken en backorders bekijken. Producten worden, indien op voorraad, dezelfde dag nog verzonden.

 

Dit artikel vind je vast ook interessant:

 

 

Reageer op dit artikel