nieuws

Laatste mogelijkheid in te schrijven voor World Cycling Forum

Ondernemen 243

De belangstelling is groot voor het World Cycling Forum dat de World Federation of the Sporting Goods Industry (WFSGI) en Tweewieler’s zusterblad Bike Europe op 4 en 5 juni 2019 in Rotterdam organiseren. Hoofdthema is de gevolgen van de centrale rol van de fietsindustrie bij duurzame ontwikkeling. Wilt u het forum ook bijwonen? Wees dan snel, er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Laatste mogelijkheid in te schrijven voor World Cycling Forum
De eerste editie van het World Cycling Forum vond plaats in Portugal. Dit jaar komt het evenement naar Nederland.

World Cycling Forum 2019 vindt plaats op de SS Rotterdam in Rotterdam. De sprekers tijdens deze tweede editie van het World Cycling Forum zullen vanuit verschillende disciplines duidelijk maken hoe de fietsindustrie haar vitale rol kan en moet spelen op het gebied van duurzaamheid en de strijd tegen klimaatverandering.

Carlo-van-de-Weijer

Carlo van de Weijer is de openingsspreker. Foto Teeuwengroep.nl

Het tweedaagse evenement wordt geopend door de bekende Nederlandse futuroloog op het gebied van urbane mobiliteit Carlo Van De Weijer.
Moderator van de tweedaagse internationale conferentie is Marc ter Haar, strategisch relatiebeheerder bij Ernst & Young, Nederland.

Wereldwijde doelstellingen

Een van de keynote sprekers is Dr. Fiona Bull, programmamanager op de afdeling preventie van niet overdraagbare aandoeningen bij de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Zij zal de wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties toelichten en verder ingaan hoe op de vraag hoe de fietsindustrie kan bijdragen om die doelen te helpen realiseren.

Sprekers van Decathlon en TU Delft

Daarnaast zullen er ook sprekers zijn van Decathlon, Vittoria Industries, een Londense loco burgemeester, het World Employment Confederation, de Technische Universiteit van Delft, de Universiteit van Cambridge, CONEBI, Universiteit van Londen en ConceptionX.org.

Management industrie en ketens

Het World Cycling Forum is gericht op topmanagers van en beslissers bij fiets- en e-bike industrie in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Tevens op het management van winkelketens, inkooporganisaties en franchise-ondernemingen evenals brancheverenigingen en andere belanghebbenden.

Het artikel gaat verder na de foto.

Bike-Europe-WCF-Agenda1

Thema van het Forum is: Wat is de rol van de fietsindustrie op het gebied van duurzaamheid en in de strijd tegen klimaatverandering?

Inschrijfbedrag deelnemers

De World Cycling Forum deelnemersprijs voor de leden van de WFSGI bedraagt € 850,- en voor betalende Bike Europe-abonnees € 1.050,-. Zij kunnen bij registratie deze code gebruiken: wcf-bikeeurope-2019.

Voor alle andere deelnemers bedraagt de toegangsprijs € 1.250,-. De genoemde toegangsprijzen zijn inclusief 2 lunches, deelname aan de cocktailparty evenals het diner op dinsdagavond 4 juni. Inschrijven kan via https://worldcyclingforum.org/registration-2/

Registratie & Sponsoring

Voor meer informatie en voor deelname-registratie: www.worldcyclingforum.org. Voor sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Eelco Hermans, eelcohermans@vakmedianet.nl.

Over de WFSGI

De World Federation of the Sporting Goods Industry (WFSGI) is opgericht in 1978 en is ’s werelds gezaghebbende orgaan voor de sportartikelenindustrie. Door de IOC erkent als de industrie-vertegenwoordiger binnen de Olympische familie. De WSFGI is een onafhankelijke, non-profit en non-gouvernementele vereniging van sportmerken, fabrikanten, leveranciers, detailhandelaren, nationale bonden en andere, aan de sportartikelenindustrie gerelateerde bedrijven. De WFSGI speelt een strategische rol in het wereldwijd ondersteunen en bevorderen van de sportartikelenindustrie.
Meer informatie over het World Cycling Forum op https://worldcyclingforum.org en https://www.bike-eu.com/shows-events/world-cycling-forum

Reageer op dit artikel