nieuws

Online veiling voorraad en inventaris faillissement Steenbergen Fietsen

Ondernemen 3447

De volledige voorraad en inventaris van Steenbergen Fietsen in Zuidlaren gaat onder de virtuele hamer bij BVA Auctions. Verschillende mountainbikes, e-bikes, racefietsen en dames- en herenfietsen maar ook fietsonderdelen en accessoires zijn online in de veiling te vinden. Het ruime aanbod van meer als 1.670 kavels, is verdeeld over 3 online veilingen.

Online veiling voorraad en inventaris faillissement Steenbergen Fietsen

De eerste veiling sluit zijn virtuele deuren op 8 april 2019 vanaf 18.00 uur. Het aanbod bestaat onder andere uit Orbea terrein- en racefietsen, fietsen van de merken Merida, Batavus, Gazelle en Sparta, fietsbanden, zadels, sportkleding en meer.

Faillissement op 5 december 2018

Steenbergen Fietsen VOF is op 5 december 2018 failliet verklaard. De onderneming had een vestiging in Zuidlaren en was actief in de reparatie en verkoop van fietsen, bromfietsen en overige consumentenartikelen.

Meer informatie over de kavels en veilingen:

 

Reageer op dit artikel