nieuws

Oneway stelt Tjitske Wassenaar aan als CUBE accountmanager

Ondernemen 918

Oneway Bike Industry stelt Tjitske Wassenaar aan als CUBE accountmanager voor Noordoost-Nederland. Zij neemt zij het rayon over van Danny van den Bor, die naar Innovam is overgestapt.

Oneway stelt Tjitske Wassenaar aan als CUBE accountmanager

In haar rol als accountmanager is Tjitske Wassenaar (23) verantwoordelijk voor het relatiebeheer en bezoekt zij haar dealers om samen met hen verder te bouwen aan het merk CUBE.
“Ik heb al ervaring opgedaan op een binnendienst binnen de branche en zie deze functie als een mooie stap in mijn carrière. Ik heb veel zin om de winkeliers in mijn rayon te bezoeken, de service te verlenen die ze verdienen en te ondersteunen in de groei.”

Breed aanbod CUBE

“CUBE biedt naast een brede range (elektrische) fietsen een grote collectie accessoires, kleding en onderdelen waar we al veel succes mee hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om alle klanten persoonlijk te ontmoeten de komende tijd en mijn enthousiasme te delen.” aldus Tjitske.

“We zien een grote groei binnen de verschillende CUBE-segmenten. Daar dragen de goede zichtbaarheid en de prijswinnende producten aan bij. Met het binnenhalen van Tjitske kan onze dealer rekenen op een betrouwbaar aanspreekpunt. Dit gecombineerd met ons sterke team op de binnendienst en onze krachtige digitaliseringsstrategie geloven wij een winnende formule te hebben in de service naar onze dealers”, zegt commercieel directeur van Oneway Bart van den Biggelaar.

Reageer op dit artikel