nieuws

Winnaar Jansen2wielers verrast door titel MET VIDEO

Ondernemen 581

Eric Jansen van Jansen2wielers had niet verwacht dat hij de overall prijs van de Tweewielerwinkel van het Jaar zou winnen. Hij had met zijn team volop ingezet op het winnen van de publieksprijs. Toen die aan hun neus voorbijging, kneep hij hem wel even.

Winnaar Jansen2wielers verrast door titel MET VIDEO
Eigenaar Eric Jansen. Foto iBeat Recording Studio

Eric Jansen is trots op wat hij met zijn team bereikt heeft in de 11 jaar dat hij bezig is met zijn bedrijf. Dat hij met zijn winkel de verkiezing zou gaan winnen had hij totaal niet verwacht: “We waren al heel blij dat we bij de Top 25 zaten. Toen we bij de uitreiking hoorden dat we Regiowinnaar Midden waren geworden, waren we super blij.”

In deze video werd bij de uitreiking bekendgemaakt dat Jansen2wielers Regiowinnaar Midden werd. Het artikel loopt verder na de video.

Moed in de schoenen

Eric Jansen was met zijn hele team aanwezig bij de uitreiking: “Toen we wisten dat we bij de Top 25 zaten, heb ik direct besloten om met zijn allen naar de uitreiking te gaan.” Tijdens de uitreiking werd eerst de publieksprijs bekendgemaakt. Daarbij stond Jansen2wielers tot de laatste week constant op de eerste plek. “We gingen echt voor de publieksprijs. We hadden veel gedaan om de verkiezing goed onder de aandacht te brengen van onze klanten. Toen die prijs aan onze neus voorbijging, zakte ons de moed wel in de schoenen.”   

Video bekendmaking winnaar

Het team veerde op toen bekend werd dat Jansen2wielers tot Regiowinnaar Midden uitgeroepen werd en op het podium mocht komen.  “Daar stonden we samen met de drie ander regiowinnaars. Die hadden allemaal ook een heel sterk verhaal, dus ik rekende totaal niet op de overwinning. Toen uiteindelijk onze naam als winnaar geroepen werd, ging er wel een adrenalinestoot door me heen, dat was een heel mooi moment.”   

Lees ook

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar werd mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel