nieuws

Spannende eindstrijd bij verkiezing publieksprijs

Ondernemen 1090

Atlas Fietsen uit Zoetermeer heeft de publieksprijs Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 gewonnen. Bij de laatste tussenstand op 11 februari stond Jansen2Wielers nog op nummer 1, Atlas Fietsen op 2 en Age van ’t Hoff op 3. Vrijdagavond kreeg het team van Atlas Fietsen de prijs uitgereikt.

Spannende eindstrijd bij verkiezing publieksprijs
Het team van Atlas Fietsen met links Brahim Ait Rian en daarnaast Hedayat Nabizada bij de uitreiking van de publieksprijs in maart van dit jaar. Foto Herbert Wiggerman

Na de tussenstand op 11 februari kon er in een spannende eindweek nog tot 15 februari gestemd worden. Ondernemer Hedayat Nabizada en commercieel directeur Brahim Ait Rian van Atlas Fietsen zetten met hun team alles op alles en wisten hun klanten te mobiliseren. Atlas Fietsen mag zich een jaar lang Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 noemen.

logo-Fav-Eindstand Top 3 Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

  1. Atlas Fietsen, Zoetermeer met 2.344 stemmen
  2. Jansen2Wielers, Barneveld met 1.898 stemmen
  3. Age van ’t Hoff in Breukelen met 1.288 stemmen

Ambitieus

Brahim Ait Rian is erg blij met de titel: “Hier kunnen we commercieel veel mee.” Atlas Fietsen won in 2017 en 2018 ook al de titel Provinciewinnaar in Zuid-Holland en drong dit jaar door tot de Top 25 in de strijd om de titel Tweewielerwinkel van het Jaar in het vakjurytraject. “We zijn ambitieus en gaan in de toekomst zeker proberen die titel ook te pakken.”

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel