nieuws

Paul Boer versterkt Cyclon team

Ondernemen 691

Paul Boer versterkt met ingang van 18 maart het Cyclon team als sales-promotor. In deze functie zal hij onze grossiers ondersteunen bij het trainen van bestaande en nieuwe Cyclon dealers, het optimaliseren van de presentatie van de assortimentskeuze in de winkel en de werkplaats van de rijwielspecialisten.

Paul Boer versterkt Cyclon team

Paul Boer is voor veel dealers in de rijwielbranche geen onbekende. Met een jarenlange ervaring als shop manager en als sales promotor is hij in staat om de dealer te adviseren en samen met hem de juiste assortimentskeuzes te maken. Daarnaast is Paul bij vele renners bekend als organisator van het Bike Festival Assen.

Paul Boers: welkome versterking

“Met het aantrekken van Paul hebben we een welkome versterking van ons team” zegt Paul Boers, managing director van Cyclon. “Door de juiste productkeuze en een goede kennis van de fietsonderhoudsproducten van Cyclon kan de dealer zijn omzet in deze productgroep een enorme boost geven.”

Cyclon groeide in meer dan 30 jaar uit tot een complete en kwalitatief hoogwaardige smeer- en onderhoudsproductleverancier voor de tweewielermarkt in Europa. In 1985 introduceerde het bedrijf de voor die tijd revolutionaire Course Spray. Als eerste smeermiddel met PTFE zette Cyclon de toon bij het onderhouden van fietskettingen. Cyclon heeft de ambitie om haar producten te distribueren in alle landen waar fietsen sportief of als vervoermiddel een belangrijke positie in de maatschappij hebben. Dit vanuit de passie voor de fiets en met respect voor de gebruiker, het materiaal en zijn omgeving.

 

 

Reageer op dit artikel