nieuws

Dynamo Retail Group geeft kick-off voor fietsseizoen 2019

Ondernemen 788

Dynamo Retail Group heeft de kick-off gegeven voor het fietsseizoen 2019. In DeFabrique in Utrecht konden bijna 600 bezoekers deelnemen aan vijf verschillende workshops.

Dynamo Retail Group geeft kick-off voor fietsseizoen 2019

De dag werd afgetrapt met een indrukwekkende lasershow en een film van Dynamo Retail Group waarin samenwerking centraal stond. De film start met Maarten de Vos voor de eerste experience winkel van Dynamo Retail Group in Barendrecht: “Om de consument van nu aan te spreken je moet excelleren, opvallen en de beste willen zijn. Met de beste ondernemers, de beste service en de beste merken. Dat betekent samenwerken, samen werken aan die kwaliteit om steeds die lat een beetje hoger te kunnen leggen.”

Maarten de Vos: De start van experience winkels

Begin dit jaar is Dynamo Retail Group met en voor haar ondernemers met experience winkels van start gegaan. Een initiatief die nauwere samenwerking mogelijk maakt. Maarten de Vos en Lennart van Aggele zetten in de workshop uiteen hoe een experience winkel de samenwerkende omliggende winkels in staat stelt om de klant nog beter en sneller te bedienen.

Ronald Verheugd en Gerda van Leeuwen: Ga voor goud!

De workshop van Ronald Verheugd en Gerda van Leeuwen van OVD Opleidingen richtte zich op de toegevoegde waarde van de servicepakketten van de formules Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’. Met praktijkgerichte voorbeelden en veel humor gaven zij hét antwoord op de vraag hoe om te gaan met klanten die ongegeneerd om korting vragen of alleen voor informatie in de winkel komen en vervolgens op internet kopen.

Chantal Riedeman: Op naar een topseizoen

Chantal Riedeman van Shopology vertelde deelnemers in haar interactieve workshop dat zij goud in handen hebben. Dat zij zich van de (online) concurrentie onderscheiden door hét verschil te maken met hun services. Met concrete tips werden de deelnemers bewust gemaakt hoe zij met weinig inzet en weinig kosten meer omzet konden behalen uit hun bestaande klantenkring.

Raymond Lussenburg: Afhandeling 5-jaar garantie

Dat het onderwerp ‘Afhandeling 5-jaar garantie’ van ENRA erg leefde onder de bezoekers, bleek wel uit het animo voor deze workshop. Zelfs tijdens de borrel werd nog een extra workshopsessie gegeven. Raymond Lussenburg van ENRA legde tijdens de workshop uit hoe garantieclaims ingediend kunnen worden, welke accutesters gecertificeerd zijn en hoe zaken qua dekking geregeld zijn.

Sebastiaan van Breemen en Jeroen Schrijver: De ins en outs van de webshops

Tijdens de interactieve workshop over de ins en outs van de webshops gingen Sebastiaan van Breemen en Jeroen Schrijver in gesprek met de deelnemers. Eerst werden de stappen besproken welke al genomen zijn in het e-commerce traject en welke stappen er op de planning staan. Vervolgens gingen zij in gesprek met de deelnemers om samen het optimum te vinden tussen landelijke en lokale keuzes.

Bekijk in de player hieronder foto’s van de kick-off voor 2019 georganiseerd door de Dynamo Retail Group.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel