nieuws

Bafang stelt Lennart van Houwelingen aan als Senior Sales Executive

Ondernemen 1542

Lennart van Houwelingen heeft de overstap gemaakt van Fallbrook/Enviolo naar Bafang. Hij gaat bij Bafang aan de slag als Senior Sales Executive voor de Benelux.

Bafang stelt Lennart van Houwelingen aan als Senior Sales Executive
Lennart van Houwelingen, Senior Sales Executive van Bafang voor de Benelux. Foto: Bafang

De groei van Bafang in de e-bike-branche zorgt voor aanwas van nieuw personeel voor het Nederlandse verkoop- en servicecenter in Wijchen. Ondanks dat Van Houwelingen pas 32 jaar is, heeft hij al meer dan 15 jaar internationale ervaring bij verkooporganisaties in de fietsbranche. Voordat hij bij Bafang werd benoemd, was hij werkzaam bij Fallbrook Technologies (VS) als Business Development Manager Benelux voor de Enviolo-divisie (voorheen NuVinci).

Samenwerking met MTB-team

Na een paar seizoenen als professioneel motorcoureur is Lennart van Houwelingen naar het mountainbiken waarbij hij aansprekende successen heeft behaald op de weg en bij de mountainbike-eliterijders. “In die zin is het heel logisch dat hij nauw gaat samenwerken met het CST Sandd Bafang Mountainbike Racing Team van Bart Brentjens. Dit team heeft kortgeleden zijn krachten gebundeld met Bafang voor de ontwikkeling van een e-MTB die succesvol moet zijn tijdens de komende wereldkampioenschappen in Mont Saint-Anne in Canada,” aldus Jack Brandsen, Europe General Manager van Bafang.

Aanwezig op Taiei Cycle Show

Lennart van Houwelingens eerste publieke optreden voor Bafang zal zijn op de Taipei Cycle Show die van 27 tot 30 maart 2019 wordt gehouden. Bafang is daar te vinden op stand nr. M0409.

Lees ook

 

Reageer op dit artikel