nieuws

Patrick Ebbeling treedt toe tot managementteam van Basil

Ondernemen 946

Patrick Ebbeling gaat aan de slag bij Basil in Ulft. De afgelopen drie jaar was Patrick Ebbeling directeur bij fietsenzaak Kroone Liefting in Limmen. Eind vorig jaar besloot hij zich terug te trekken uit de retail. Patrick Ebbeling treedt toe tot het managementteam van Basil en kan zich daar weer bezighouden met de ontwikkeling van producten.

Patrick Ebbeling treedt toe tot managementteam van Basil
Na drie jaar in de retail gaat Patrick Ebbeling bij fabrikant Basil aan de slag. Foto Tweewieler

 In het verleden was Ebbeling directeur van Hesling Products (van de Fastrider fietstassen). Met zijn aanstelling bij Basil keert hij dus terug in de fietstassen. Bij Basil gaat hij zich bezighouden met de ontwikkeling van producten, waaronder het MIK-systeem voor de montage van fietstassen op de bagagedrager.  

Schat aan ervaring 

Marc Roelofsen, CEO van Basil is blij met de komst van Patrick: “Hij heeft een schat aan ervaring in tassen en manden, zowel in productkennis als in kennis over de in- en verkoop van het product. Maar zijn ervaring in de retail van afgelopen jaren is ook zeer waardevol. Patrick gaat ons helpen Basil en MIK nog aantrekkelijker te maken voor onze partners met wie we samenwerken.”  

Hart ligt bij ontwikkeling producten 

Patrick Ebbeling geeft aan dat hij de ervaring in de retail niet had willen missen: “Dat was voor mij als persoon zeer leerzaam. Maar ik heb gemerkt dat mijn hart toch ligt bij het het creëren van succesvolle producten. Ik ben erg blij dat nu bezig kan zijn met mijn passie en kan bijdragen aan de groei van Basil en MIK.” 

Reageer op dit artikel