nieuws

Nieuwe tussenstand publieksprijs

Ondernemen 1061

Er kan nog ruim anderhalve week gestemd worden voor de verkiezing van de publieksprijs. Afgelopen is er weer heel veel gestemd voor de titel Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Bekijk de nieuwe tussenstand met de top 10 op dit moment. Het stemplatform is open tot en met vrijdag 15 februari dus er kan nog van alles gebeuren!

Nieuwe tussenstand publieksprijs

Het aantal stemmen is klein tussen de bedrijven, ook winkels die nog niet in de lijst staan hebben nog volop kans de publiekstitel te winnen. Download het gratis promotiemateriaal en laat uw klanten stemmen!

Promotiemateriaal op verkiezingssite

Op de speciale verkiezingssite www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl vindt u allerlei informatie over de verkiezing. U vindt er ook heel veel promotiemateriaal dat u direct kunt gebruiken.

Laat zien dat u aan de verkiezing deelneemt

U wilt graag dat klanten een stem op uw bedrijf uitbrengen. Dus laat ook zien dát u deelneemt: hang posters van de verkiezing op in de winkel en werkplaats, gebruik de raamsticker die u bij het promotiemateriaal op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl vindt, plaats een groot stoepbord bij de voordeur de deur, plak het logo van de verkiezing op uw busje. En zet natuurlijk prominent op uw website dat u deelneemt aan de verkiezing (inclusief link naar uw stempagina op de verkiezingssite).

Top 10 van 5 februari 2019

  1. Jansen 2Wielers – Barneveld
  2. Age van ’t Hoff 2-wielers – Breukelen
  3. Vos Tweewielers – Wijk en Aalburg
  4. Atlas Fietsen – Zoetermeer
  5. De Tweewieler Udenhout – Udenhout
  6. Minne Sport – Ieper
  7. Roggeveld Fietsen – Scheemda
  8. Liemers Fietsen – Duiven
  9. Luijendijk Fietsen – Gameren
  10. Fietsvoordeelshop – Heerhugowaard

Lees meer over de FAVORIETE Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

Reageer op dit artikel