nieuws

Laatste tussenstand Top 10 publieksprijs

Ondernemen 1624

Vandaag donderdag 14 februari en morgen vrijdag 15 februari kunt u uw klanten nog laten stemmen voor de verkiezing van de publieksprijs Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Bekijk de laatste tussenstand. Het is ontzettend spannend aan de top!

Laatste tussenstand Top 10 publieksprijs

De verschillen tussen de bedrijven in de lijst van de deelnemende bedrijven blijven klein. Ook al staat uw bedrijf nog niet in de Top 10: zet een eindsprint in en zorg dat uw winkel onder de aandacht komt van uw klanten. Hiervoor kunt u het gratis promotiemateriaal op de verkiezingssite gebruiken.

Promotiemateriaal op verkiezingssite

Op de speciale verkiezingssite www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl vindt u allerlei informatie over de verkiezing. U vindt er ook veel promotiemateriaal dat u direct kunt gebruiken.

Activeer uw klanten

U wilt graag dat klanten een stem op uw bedrijf uitbrengen. Dus laat ook zien dát u deelneemt: hang posters van de verkiezing op in de winkel en werkplaats, gebruik de raamsticker die u bij het promotiemateriaal op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl vindt, plaats een groot stoepbord bij de voordeur de deur, plak het logo van de verkiezing op uw busje. En zet natuurlijk prominent op uw website dat u deelneemt aan de verkiezing (inclusief link naar uw stempagina op de verkiezingssite).

Top 10 van maandag 11 februari 2019

  1. Jansen 2wielers – Barneveld
  2. Atlas Fietsen – Zoetermeer
  3. Age van ’t Hoff 2-wielers – Breukelen
  4. Vos Tweewielers – Wijk en Aalburg
  5. De Tweewieler Udenhout – Udenhout
  6. Liemers Fietsen – Duiven
  7. Minne Sport – IEPER
  8. Roggeveld Fietsen – Scheemda
  9. Luijendijk Fietsen – Gameren
  10. Fietsvoordeelshop – Heerhugowaard

Lees meer over de FAVORIETE Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

 

 

Reageer op dit artikel