nieuws

Fietsen Schenk wordt Specialized Brand Store

Ondernemen 933

Op 23 februari 2019 wordt Fietsen Schenk, te Essen (BE), omgedoopt tot Specialized Brand Store. In 2011 namen Gert en Tim de winkel over en na 5 jaar sloot Wannes bij het team aan. Deze 3 jonge en dynamische ondernemers weten hun passie voor de fiets te gebruiken in een persoonlijke en servicegerichte aanpak. 

Fietsen Schenk wordt Specialized Brand Store
Fietsen Schenk wordt Specialized Brand Store

“Sinds wij de winkel in 2011 hebben overgenomen hebben wij een duidelijk doel voor ogen”, vertelt Tim van Meel van Fietsen Schenk. “We willen in onze regio zoveel mogelijk fietsers blij maken. Deze nieuwe stap, samen met Specialized, gaat ons helpen om de kwaliteit van onze service en beleving sterker neer te zetten. Op deze manier willen we nog meer mensen fietsplezier laten ervaren.”

Fietsen Schenk volgende Brandstore

Bas Gilling van Specialized: “De kwaliteit van onze samenwerking en de manier waarop ‘de mannen van Schenk’ zich in hun regio hebben ontwikkeld is indrukwekkend te noemen. Ze hebben zich bewezen als specialist in alle facetten die retail inhoudt. We zijn trots dat we onderdeel zijn van dit succesverhaal en beginnen nu aan een nieuw hoofdstuk, door de opening van een Brandstore.”

Een Specialized Brand Store is tot in detail ingericht om klanten de complete Specialized beleving te bieden. Hiervoor zal de winkel van Fietsen Schenk een grote make-over ondergaan en worden de nieuwste Specialized richtlijnen en producten gebruikt.

 

Reageer op dit artikel