nieuws

Bekendmaking Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

Ondernemen 918

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 is in volle gang. Ruim 160 tweewielerwinkels meldden zich aan, de deskundige jury nomineerde 25 van hen. Wie van hen gaat er met de titel vandoor? Het wordt bekend op de eerste dag van Bike MOTION en de E-bike Xperience.

Bekendmaking Tweewielerwinkel van het Jaar 2019
Vorig jaar won Minne Sport uit het Belgische Ieper won de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Wie gaat dit jaar met de eer strijken?

De 25 genomineerde winkels – ze lopen uiteen van kleine familiebedrijven tot superstores – zijn afgelopen weken door de jury onder andere uitgebreid doorgelicht op hun online performance en kredietwaardigheid en kregen bezoek van een mystery shopper. Uit deze 25 genomineerden kiest de jury vervolgens vier regiowinnaars.

Twee titels

Tijdens een feestelijke netwerkborrel op Bike MOTION Benelux worden op vrijdag 1 maart deze vier regiowinnaars bekendgemaakt en is ook de grote finale: welke winkel mag heel 2019 Tweewielerwinkel van het Jaar noemen. Op 1 maart wordt ook bekend welke winkel door het publiek tot winnaar is verkozen en zich een jaar lang FAVORIETE Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 mag noemen.

Zodra de uitslag bekend is, wordt deze via Tweewieler.nl gecommuniceerd.

Reageer op dit artikel