nieuws

Velofollies 2019 start dit weekend met meer dan 350 exposanten

Ondernemen 1721

De jaarlijkse beurs Velofollies in het Belgische Kortrijk gaat aanstaande vrijdag om 10 uur open voor publiek. Meer dan 350 exposanten laten op 40.000 m² beursoppervlakte hun nieuwste modellen en snufjes zien.

Velofollies 2019 start dit weekend met meer dan 350 exposanten
Veel elektrisch nieuws op Velofollies. Foto Tweewieler

Veel topmerken in racefietsen, MTB, stadsfietsen en elektrische fietsen zijn op Velofollies aanwezig, naast leveranciers van onderdelen en accessoires. Volgens de beursorganisatie ligt de nadruk bij de leveranciers onder andere op elektrisch, integratie en avontuur.

Testen en workshops

Er is dit jaar weer een e-bike testparcours, waar iedere dag ruim 1.000 testers de nieuwste elektrische fietsen kunnen proberen. Dertig leveranciers laten er hun e-bike assortiment testen op een uitgebreid circuit.

Inhoudelijke sessies en workshops

Ook de vele inhoudelijke sessies en workshops bieden meerwaarde aan het beursbezoek. Onderwerpen als het belang van vermogensmeting, een goede fietspositie, blessurepreventie en sportvoeding komen aan bod.

Velofollies beleving en sfeer

Velofollies zet sinds jaar en dag in op beleving. Diverse renners zijn aanwezig op de beurs, waaronder Philippe Gilbert, Sven Nys, Greg Van Avermaert, Tiesj Benoot en Cameron Vandenbroucke. Daarnaast worden diverse ploegen voorgesteld en zijn er fotomomenten en signeersessies.

Informatie Velofollies

Openingstijden

  • vrijdag 18 18 januari van 10.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 19 januari van 10.00 tot 18.00 uur
  • zondag 20 januari van 10.00 tot 18.00 uur

Locatie

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (B)

Meer informatie is te vinden op de site van Velofollies 

 

Reageer op dit artikel