nieuws

Van Herwerden Wielersport wordt Specialized Brand Store

Ondernemen 1201

Van Herwerden Wielersport in Voorburg wordt per maart 2019 omgedoopt tot Specialized Brand Store. De winkel van Van Herwerden ondergaat een grote make-over.

Van Herwerden Wielersport wordt Specialized Brand Store
Frank van Dulmen (links) en John van Herwerden.

De Brand Store is tot in detail ingericht om klanten ‘de complete Specialized-beleving te bieden’, zegt Specialized Europe. Daarom wordt de winkel van Van Herwerden nieuw ingericht. Daarbij worden de nieuwste richtlijnen en -producten van het merk gebruikt.

“Ik vond Specialized 30 jaar geleden al een topmerk, en dat vind ik nog steeds. De filosofie van een Brand Store past volledig in onze huidige strategie”, aldus John van Herwerden.

Toekomstvisie

Frank van Dulmen, Market leader Dutch Spoken Markets, vindt de komt van een nieuwe Brand Store een uniek moment. “Deze ontwikkeling sluit perfect aan op onze toekomstvisie. Daarmee willen wij, samen met onze exclusieve retailpartners, continu blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument.”

Van Herwerden

In 1989 bracht John van Herwerden het merk Specialized naar de Benelux. Bijna 30 jaar later is het familiebedrijf Van Herwerden Wielersport uitgegroeid ‘tot een van de meest gerenommeerde tweewielerspeciaalzaken die Nederland rijk is’, zegt Specialized.

Foto's

Reageer op dit artikel