nieuws

SKS Germany verlengt sponsorschap Team Bart Brentjens

Ondernemen 153

SKS Germany heeft het sponsorschap van het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team van MTB’er Bart Brentjens verlengd. Het team behoort nu al tot de top 3 UCI Mountainbike Teams van de wereld en wil naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

SKS Germany verlengt sponsorschap Team Bart Brentjens
Bart Brentjens bij SKS Germany in Duitsland (links Exportmanager Frederik Reichert, rechts Marketingmanager Sarah Schlinkmann).

SKS Germany ondersteunt het team met veel verschillende producten. Met diverse spatborden voor de trainingen en pompen en tools voor de mechaniekers. Ook de digitale AIRCHECKER bandendrukmeter wordt veel gebruikt om met de exacte bandendruk te rijden. Bart Brentjens: “Kwaliteit bepaalt succes, dat geldt ook voor onze materialen. Daar wil je geen enkele twijfel over hebben en dat geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Daarom benaderde ik SKS Germany begin 2018. We kwamen snel tot een akkoord.”

‘Eer om met Brentjens samen te werken’

Ook Frederik Reichert, exportmanager SKS Germany, is blij met de sponsoring. “Bart is wereldwijd een legende en hij haalt nu ook topresultaten met zijn team. We hoefden niet lang na te denken over een sponsoring en zijn snel rondgekomen. Onlangs hebben we onze sponsoring verlengd en uitgebreid. We willen graag het tijdspad naar de Spelen meemaken. Ook zien we graag dat de MTB-wereldtop onze producten actief gebruikt en horen graag hun ervaringen. Tot nu toe zijn die superpositief. Kortom, het is een eer om met hem samen te werken.”

Reageer op dit artikel