nieuws

Laat uw klanten stemmen voor de publieksprijs

Ondernemen 703

Doet u al mee? De stemmodule voor de publieksprijs in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 waarmee u klanten op uw winkel kunt laten stemmen, staat online. De winkel met de meeste consumentenstemmen wint de titel ‘Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019’! Download het promotiemateriaal en laat uw klanten weten dat u meedoet.

Laat uw klanten stemmen voor de publieksprijs
Meedoen aan de verkiezing Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar levert u heel veel aandacht op.

Aan de verkiezing ‘Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar’ kan iedere tweewielerwinkel in Nederland en Vlaanderen meedoen. Op het stemplatform www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl kunnen klanten uw winkel opzoeken en vervolgens hun stem uitbrengen. Bij het stemmen geven klanten de winkel een waardering mee voor klantvriendelijkheid, kennis van de medewerkers, assortiment, website & social media, inplannen van reparatie/onderhoud en contact met de winkel. Aan het eind kan de consument een tip meegeven over de winkel.

Benchmarkrapport met reviews en verbeterpunten

Allemaal waardevolle informatie die u in uw bedrijfsvoering kan helpen om nóg beter te worden. Alle deelnemende winkels kunnen een benchmarkrapport krijgen waarin naast een vergelijking met andere tweewielerwinkels qua beoordeling ook reviews en verbeterpunten van de winkel genoemd worden.

Wat kunt u doen om de Publieksprijs te winnen?

Zorg dat u de verkiezing ‘Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar’ zoveel mogelijk promoot: maak reclame in de winkel, plaats berichten op social media of leg een iPad met de stemmodule klaar op uw toonbank.

Promotiemateriaal

Op de website van de verkiezing kunt u promotiemateriaal downloaden waarmee u uw klanten in de winkel, op uw website of via social media kunt oproepen op uw winkel te stemmen. In de complete set van promotiemateriaal vindt u een A5 flyer, A1 poster, een raamsticker en diverse formaten online banners voor uw website en social media.

Traject vakjury

De publieksprijs Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar wordt gekozen naast de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2019, die door de vakjury uit de Top 25 gekozen wordt. De lijst van 25 genomineerde bedrijven is in december 2018 bekendgemaakt.

Meer informatie op speciale website

Alle informatie over de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 vindt u op de speciale website van de verkiezing. Voor al uw vragen en opmerkingen over de verkiezing kunt u een mail sturen naar: vragen@tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Alle informatie over de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 vindt u hier.

Uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

Het uitroepen van de winnaar van de algemene titel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2019’ en de publieksprijs ‘Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019’ gebeurt tijdens een feestelijke netwerkborrel op vrijdagavond 1 maart 2019 tijdens Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience.

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor 

 

Vrienden van de verkiezing

Reageer op dit artikel