nieuws

Jaarcongres BOVAG met praktische workshops over rendement, personeel en gastvrijheid

Ondernemen 171

Wilt u weten hoe u uw rendement verbetert, hoe u goed personeel binnenhaalt én -houdt of hoe u dankzij gastvrijheid meer omzet draait? Kom dan op 11 februari naar het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven en volg praktische workshops die draaien om de kracht van het fietsbedrijf.

Jaarcongres BOVAG met praktische workshops over rendement, personeel en gastvrijheid

Met workshop over rendement, personeel en gastvrijheid krijgt u diverse tools om van 2019 een succesvol ondernemersjaar te maken. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijf in Maarsen op 11 februari kunt u twee van de drie volgende workshops kiezen:

  • Meer overhouden in je zaak

Er zit meer winst in je fietsbedrijf dan je denkt. In deze praktische sessie laat Daan Luijkx zien hoe je je rendement verbetert. Aan welke knoppen kun je draaien om je omzet te vergroten en je kosten te minimaliseren?

  • Vinden, binden en boeien van personeel

Zonder goede medewerkers ben je nergens. Hoe vind je ze en hoe zorg je dat je ze binnenhoudt? Ellen Hiep en Jet Thole van OOMT laten je in deze interactieve workshop zien wat je wel en wat je beter níet doet.

  • De Gast is Koning

Beleving begint bij gastvrijheid. Gastvrijheid levert gastblijheid en dat levert je meer rendement op. Maar hoe pak je dat aan? Op basis van ervaringen van mystery shoppers leert Frank Heijneman je de fijne kneepjes van gastheerschap. Want gastheerschap is echt een vak apart!

Overig programma

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven draait om het thema ‘De kracht van het fietsbedrijf’. Naast de workshops hoort u van professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas over de toekomst van de mobiliteit, en waar kansen liggen voor de fietsretail. Slotspreker Willem Reimers kent u misschien wel van tv-programma’s zoals Mijn Tent is Top en Herrie in het Hotel, waarin hij met chefkok Herman den Blijker (startende) ondernemers adviseert. Als dé Nederlandse goeroe op het gebied van gastheerschap, geeft hij nuttige tips en waardevolle eyeopeners. Uiteraard is er tijdens en na het programma volop tijd om bij te praten met andere ondernemers uit de fietsbranche.

Meer informatie

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven is exclusief toegankelijk voor BOVAG-leden. Kijk voor meer informatie over het congres en om aan te melden op mijn.bovag.nl/fietscongres.

Reageer op dit artikel