nieuws

Jaap Jongsma International Key Accountmanager bij Spanninga

Ondernemen 411

Spanninga heeft Jaap Jongsma als International Key Accountmanager aangesteld. Jongsma is verantwoordelijk voor verkoopactiviteiten en relatiemanagement binnen de Benelux, Noord- Europa en Oost-Europa op zowel ASM- als OEM-gebied.

Jaap Jongsma International Key Accountmanager bij Spanninga

Jaap Jongsma is geen onbekende in de fietsenbranche, zegt Spanninga. “Jaap heeft 16 jaar als Accountmanager heeft gewerkt bij Sony Benelux. Daarnaast heeft hij 4 jaar als Sales Manager bij KOGA gewerkt.”

In die laatste functie was hij onderdeel van het merkenteam (samen met de Marketing- en R&D-afdeling) en verantwoordelijk voor de aansturing van de binnen- en buitendienst voor Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Cambuur

“Jaap is resultaat- en mensgericht en heeft zijn focus op de markt en klant. Hij heeft zeer goede netwerkvaardigheden en is een enthousiast sportliefhebber. Als voormalig Business Club Bestuurslid van voetbalclub Cambuur, past de sportieve branche waarin we ons bevinden, goed bij Jaap”, besluit Spanninga.

Reageer op dit artikel