nieuws

Gransier stelt 2 nieuwe accountmanagers aan

Ondernemen 741

Gransier BV in Heerlen heeft zich versterkt met 2 nieuwe accountmanagers: Rodger Gorissen en Youri Kusters.

Gransier stelt 2 nieuwe accountmanagers aan
Rodger Gorissen. Foto: Gransier

Rodger Gorissen is sinds 2 januari actief als accountmanager bij Gransier. Gorissen is in deze rol verantwoordelijk voor de verkoop in het gebied Noord-Limburg, Brabant en het Roergebied in Duitsland.
“Hij heeft meerdere jaren als accountmanager gewerkt bij een collega-groothandel en is daardoor goed bekend met het assortiment”, zegt Gransier.

Youri Kusters

Youri Kuster is de nieuwe accountmanager van Gransier

Youri Kusters

Met ingang van 14 januari is Youri Kusters eveneens actief als accountmanager bij de Heerlense groothandel. Zijn werkgebied omvat Zuid-Limburg en Belgisch Limburg. “Youri heeft enkele jaren ervaring bij een tweewielerwinkel, en het laatste jaar op de verkoop binnendienst bij Actionsports in België”, aldus Gransier.

Reageer op dit artikel