nieuws

Central Scooters koopt Lease-je-Scooter.nl

Ondernemen 1074

Central Scooters koopt Lease-je-Scooter.nl. Central Scooters heeft meer dan 15 jaar ervaring in de scooterbusiness als officieel dealer van A-merk-scooters. ‘De overname van Lease-je-Scooter.nl ligt helemaal in lijn met de groeistrategie van Central Scooters’, vertelt eigenaar Yama Hafez.

Central Scooters koopt Lease-je-Scooter.nl

‘We willen met Central Scooters landelijk een complete all-in formule aanbieden. We verzorgen nu de verkoop van snor- en bromscooters, elektrische scooters, accessoires en onderdelen vanuit onze showroom in Oosterhout. Daarnaast bieden we via Scooterreparatie.nl onderhoud, reparatie en schadeherstel van scooters en motoren aan, wat Central Scooters zo sterk maakt op het gebied van after sales. Lease-je-Scooter.nl is, zeker vanwege de landelijke dekking, een mooie aanvulling om de formule compleet te maken.’

Over Lease-je-Scooter.nl

In 2016 werd Lease-je-Scooter.nl gelanceerd door ondernemer Marlotte Lubbers, als eerste platform in Nederland dat zich specifiek richt op de financial lease van scooters. Bedoeld voor de particuliere klant die wel een nieuwe scooter wil rijden, maar daaraan niet direct de volledige aanschafprijs kan of wil spenderen. In november 2016 werd de eerste scooter verkocht en inmiddels rijden er ruim duizend tevreden klanten rond op een scooter die is geleverd door Lease-je-Scooter.nl. Met een gemiddelde Kiyoh klantenbeoordeling van 9,5 is het de hoogst beoordeelde website in de Nederlandse scootermarkt.

Lease-je-Scooter.nl zal onder dezelfde naam en op dezelfde werkwijze opereren onder de vlag van Central Scooters. Met deze all-in formule verwacht Hafez binnen een paar jaar tot de top 3 van Nederlandse scooterdealers te behoren.

Reageer op dit artikel